Location

Donji Ranković 124, 74270 Teslić
KONTAKT
Naša adresa:Donji Ranković 124, 74270 Teslić

Wrasse climbing gourami amur pike Arctic char, steelhead sprat sea lamprey grunion. Walleye

Contacts
Location
523 Sylvan Ave, 5th Floor
Mountain View, CA 94041USA

O nama

Od 2019

O METAL MASRadimo za vas od 2019 god.

Cilj nam je da kroz konstantno usavršavanje i podizanje kvaliteta naših proizvoda i usluga pružimo moderna i flesibilna rješenja i odgovorimo na sve izazove  današnjeg tržišta, kako domaćeg tako i evropskog.

Metal MAS je kompanija koja je orjentisana na proizvodnju metalnih konstrukcija, zavarenih podkonstrukcija mašina za različitu namjenu, konstrukcija za unutrašni transport u automobilskoj i industriji šinskih vozila i ostalih zavarenih konstrukcija i dijelova urazličitim oblastima industrije.

Naš tim zaposlenika ima bogato iskustvo u sklapanju i zavarivaju metalnih proizvoda koji su uglavnom izrađeni od konstrukcionih i visokolegiranih čelika, obojenih metala i njihovih legura, prvenstveno  od aluminijuma i alimiinijumskih legura.

MISIJA

Naša misija je biti pouzdan partner u proizvodnji metalnih konstrukcija i zavarenih dijelova za različite industrije. Kroz naše bogato iskustvo i stručnost u sklapanju i zavarivanju metala, te korištenje visokokvalitetnih materijala poput konstrukcionih čelika, aluminija i njegovih legura, te obojenih metala, želimo pružiti vrhunske proizvode našim partnerima.

Naš tim stručnjaka posvećen je postizanju visokih standarda kvalitete i pružanju prilagođenih rješenja koja zadovoljavaju specifične potrebe naših partnera. Uz upotrebu naprednih tehnika i procesa proizvodnje, osiguravamo izvrsnu izvedbu i pouzdanost naših metalnih konstrukcija.

Svojim partnerima pružamo podršku u ostvarivanju njihovih ciljeva, omogućujući im unutarnji transport, konstrukciju mašina i druge potrebne zavarene konstrukcije. Naša misija je pružiti visoku kvalitetu, pouzdanost i fleksibilnost u svim područjima industrije u kojima djelujemo.

Kroz kontinuirano usavršavanje, praćenje najnovijih tehnologija i trendova u industriji, te proaktivni pristup, želimo biti prepoznati kao lideri u našem području. Naša misija je graditi dugoročne partnerske odnose temeljene na povjerenju, stručnosti i zadovoljstvu naših partnera s našim proizvodima i uslugama.

O Metal Mas-uGradimo budućnost zajedno.

Naša strast za izvrsnošću pokreće nas da konstantno istražujemo granice mogućeg i pružamo vrhunsku kvalitetu i pouzdanost, gradeći dugoročne partnerske odnose sa našim klijentima.

Inspirisani izazovima, stvaramo vrhunska rešenja za vaše potrebe.

Praćenje razvoja tehnologije
75%
Uspješnost isporuke projekata u roku
87%
Zadovoljni klijenti
99%

Istorija radaNaš radni period

Naš Tim StručnjakaSastavili smo najbolji tim
za rad sa Vama

0 +
Najbolji tim za postizanje vrhunskih rezultata u industriji metalnih konstrukcija - Metal MAS.

Naši PartneriPartnerstvo izgrađeno 
Na povjerenju.